Verkocht o.v.

Werengouw 409

 • Wijk Noord
 • Type Appartement benedenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 189.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement benedenwoning
 • Bouwjaar 1966
 • Woningoppervlakte 58 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 189.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Ja
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Gelegen op de begane grond bevindt zich leuke en praktisch ingedeelde drie-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 58 m²) met een zonnige achtertuin van ongeveer 35m² op het zuiden.
Het huis beschikt onder andere over een lichte woonkamer met schuifdeuren naar de tuin, een gesloten (casco) keuken, een nieuwe badkamer, een nieuw separaat toilet en twee slaapkamers. Alle wanden zijn strak gestuukt en de plafonds fris gewit. Tevens ie er een volledige nieuwe cv-installatie geplaatst. Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping is er de beschikking over een eigen bergruimte. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex met een actieve en professioneel beheerde vereniging van eigenaren. De erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald tot en met 2054!

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex in Amsterdam Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkelcentrum op het Waterlandplein. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Boven het IJ” erg dichtbij de woning gelegen en daar vindt u een grote diversiteit aan winkels. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Ook zijn er veel directe busverbindingen, die u zeer snel naar de binnenstad van Amsterdam brengen. In de toekomst zal de bereikbaarheid van Nieuwendam uitgebreid worden met de Noord-Zuidlijn

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree; brievenbussen; trappenhuis; bergingen.
Entree woning; hal; bergkast; (casco) keuken; nieuwe badkamer met wastafel en douche; nieuw separaat (zwevend) toilet met fontein; lichte woonkamer met middels een schuifpui toegang tot de tuin; slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde.

Vierde verdieping:
Zolderbergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlakte ca. 58 m²
- Nieuw separaat toilet
- Nieuwe badkamer
- Nieuwe cv installatie (incl. radiatoren, Intergas HRe, 2017)
- Servicekosten € 92,23 per maand
- Erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 31 oktober 2054
- Eenmalige toetredingskosten V.V.E. van € 175,- (incl. btw)
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Zowel een berging op de begane grond als op de zolder!
- Bij deze woning is een door de verkoper vastgestelde projectnotaris van toepassing
- Oplevering kan snel!

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt