Verkocht o.v.

Schalk Burgerstraat 16

 • Wijk Oost
 • Type Appartement bovenwoning
 • Corporatie Ymere
€ 295.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement bovenwoning
 • Bouwjaar 1922
 • Woningoppervlakte 66 m²
 • Aantal kamers 4
 • Prijs € 295.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

In de zeer populaire woonwijk Transvaalbuurt hebben wij dit leuke 3-kamer appartement in de verkoop. In de directe omgeving vind je veel hippe horeca en het geheel vernieuwde Oosterpark. Met de fiets is het centrum binnen 5 minuten bereikbaar! Ook de bus, metro en trein liggen op steenworp afstand! De woning heeft 2 balkons, dat is op elk moment van de dag van de zon genieten dus!

Het appartement, voormalig huurwoning, kan wel een upgrade gebruiken en is hiermee ideaal voor de startende doe-het-zelver.

Zie jij jezelf hier wel wonen en ben je bereidt om de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit je kans!

Wonen

Vanuit de hal krijg je toegang tot het toilet, de woonkamer en een kleine bergkamer. Dit alles is gelegen op derde verdieping. Zo'n kleine bergkamer is ideaal voor spullen die je uit het zicht wil hebben, maar die wel een plekje nodig hebben. De woonkamer is gericht aan de straatzijde, vanaf de bank valt er altijd wel iets te beleven! En wanneer je hier geen zin in hebt, duik je terug in die goede serie of dat goede boek.

Koken
Ook op de derde verdieping bevindt zich de gesloten keuken. De nieuwe bewoners zullen hier een nieuwe keuken willen plaatsen en de ruimte leent zich hier ook uitstekend voor. Je kunt het helemaal naar je eigen wensen en behoeftes maken. Een keuken in een opstelling, kleur en stijl die jij mooi vindt en met de apparatuur die jij nodig hebt. Vanuit de keuken heb je ook toegang toe het balkon, die kijkt uit op de binnentuinen. Hier kun je aangenaam genieten van de zonnestralen op je gezicht.

Slapen
Op de vierde verdieping tref tref je naast de ruime hal en de badkamer ook nog twee prima slaapkamers. Er bevindt zich één slaapkamer aan de voorzijde van het huis, die heeft toegang tot het tweede balkon. Je kunt dus op vele momenten van de dag van de zon genieten, deze schijnt altijd wel ergens. Aan de achterzijde van de woning is de tweede slaapkamer gelegen.

Douchen
De badkamer is bevindt zich ook op de vierde verdieping. De ruime badkamer is basic, maar netjes en voorzien van een douche en een wastafel. De badkamer is zeer geschikt om geheel naar je eigen wensen aan te passen, maar kan best nog wel even mee.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 66 m2 ;
- Bouwjaar omstreeks 1922;
- Erfpacht afgekocht tot 15.07.2058;
- Servicekosten € 110,33 per maand;
- Eenmalige toetredingskosten tot de VVE € 90,75;
- De VVE wordt professioneel beheerd;
- CV-ketel (Intergas 2006);
- Betaald parkeren voor de deur;
- Clausule eigen bewoning is van toepassing. Ouders mogen wel voor eigen kinderen kopen;
- Het is een voormalige huurwoning; verkoper heeft het object zelf nooit feitelijk bewoond.
- Er is een vaste notaris, t.w. Lubbers en Dijk, te Amsterdam;
- Energielabel is aanwezig;
- Oplevering in overleg.


Locatie
Het stadsdeel zit boordevol variatie. Zo laat stadsdeel Oost zich het beste typeren. Monumentale parken, bijzondere buurten, moderne sportfaciliteiten, architectuur en ga zo maar door!

Lees meer

Woningen in de buurt