Verkocht o.v.

Rhenenhof 38

 • Wijk Zuidoost
 • Type Appartement bovenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 169.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement bovenwoning
 • Bouwjaar 1976
 • Woningoppervlakte 92 m²
 • Aantal kamers 4
 • Prijs € 169.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Ja
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Royaal en praktisch ingedeeld vier-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 92m²) gelegen op de tweede verdieping met een balkon op het zonnige zuidwesten. De woning is voorzien van een zeer royale woonkamer met open keuken en drie goed bemeten slaapkamers. De badkamer en het toilet zijn nieuw geplaatst. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex in een groene en ruim opgezette omgeving met voldoende voorzieningen als winkels en openbaar vervoer. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald.

Goed wonen in Senso!
Goed en betaalbaar wonen in een groene omgeving en genieten van alle gemakken van Amsterdam? Dat kan in Holendrecht!
Deze woonwijk heeft de uitstraling van een wijk uit de jaren 70. Veel groen en weinig hoogbouw. Zo is Holendrecht een kleurrijke wijk geworden met bewoners die hier vaak langdurig en naar tevredenheid wonen. In het vernieuwde winkelcentrum Holendrecht is er een scala aan winkels. Tevens is er een buurtcentrum, een basisschool en een gezondheidscentrum.

Het beste uit twee werelden
Vanuit Holendrecht ben je binnen een paar minuten in het heerlijke centrum van de stad. Naast stadse voordelen om de hoek, biedt Holendrecht juist veel groen en ruime parkeergelegenheden. Je bent op loopafstand van het metrostation Holendrecht evenals het NS treinstation. Hier zijn ook haltes van diverse stads- en streekbussen. Met de auto rijd je in enkele minuten op de A2, A9 of A10! Op fietsafstand vind je de Gaasperplas, waar diverse watersport en picknick mogelijkheden zijn.
In die zin biedt de wijk het beste uit twee werelden: een groene oase van rust met de drukte van de stad om de hoek!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis en bergingen.

Tweede verdieping:
Entree; hal; twee slaapkamers voorzijde, waarvan één met inloopkast; separaat (nieuw) toilet met de cv-opstelling; nieuwe badkamer met wastafel, douche en wasmachine aansluiting; derde slaapkamer met toegang tot het balkon; royale doorzon woonkamer met open (casco) keuken en toegang tot het balkon, welke op het zonnige zuidwesten is gelegen.


Bijzonderheden
* Bouwjaar 1976
* Erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 01 januari 2059
* Woonoppervlakte ca. 92 m2
* Servicekosten € 113,23 per maand
* Eenmalige toetredingskosten VVE € 175,- incl. BTW
* Warm water en verwarming middels individuele cv-ketel (Intergas HR, 2008)
* Bij deze woning is een door de verkoper vastgestelde projectnotaris van toepassing
* Individuele (fietsen-)berging op de begane grond (in gebruikersrecht)
* Per direct beschikbaar!
* Verkoop enkel voor eigen bewoning of bewoning door kind(eren) als zijnde hoofdverblijf

Ook op zaterdag bent u welkom om deze woning te bezichtigen.

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt