Verkocht o.v.

Oogststraat 108

 • Wijk Oost
 • Type Appartement benedenwoning
 • Corporatie Ymere
€ 225.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement benedenwoning
 • Bouwjaar 1924
 • Woningoppervlakte 51 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 225.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Ben jij op zoek naar gewoon een leuke woning in een heerlijke, rustige wijk?

Dan is deze benedenwoning met voor- en achtertuin in de Oogststraat 108, in het karakteristieke Betondorp, de ideale woning voor jou! De woning beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een keukenruimte (zonder keukenblok) en een flinke achtertuin. Het geheel behoeft wat liefde en aandacht maar is hiermee om te zetten naar een thuishaven waar je écht jouw stempel op kunt drukken.

Benieuwd of jij je zoektocht naar je nieuwe stulpje hier kunt stoppen? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars, wij laten het je graag zien!

Indeling
Aan de voorzijde van de woning tref je een eigen entree met hal, waar ook de meterkast en badkamer zich bevindt. Vanuit de hal stap je de woonkamer binnen.

De woonkamer is van goed formaat en geniet van veel daglicht door de grote raampartij aan de voorzijde. De ruimte is nog helemaal af te werken naar eigen smaak, indeling en interieur. Of je nu van strak en modern houdt, romantisch en landelijk of een minimalistische Scandinavische stijl prefereert, je kunt hier alle kanten op!

De woonkamer is de centrale ruimte in de woning, waar je de toegang vindt tot de slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is heerlijk licht dankzij het grote raam en de openslaande tuindeur. Het geheel is van een prima formaat en biedt ruimte voor een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is iets kleiner. Met een frisse nieuwe vloer, moderne kleur aan de wand en de nodige personalisatie wordt dit een heerlijk toevluchtsoord voor een goede nachtrust.

De keuken is een fijne ruimte, momenteel nog zonder keukenblok. De ruimte heeft wat liefde en aandacht nodig, maar met het plaatsen van jouw droomkeuken kan hier écht een prachtige kookruimte gerealiseerd worden, waar zelfs de meest onervaren hobbykok binnen een handomdraai de lekkerste gerechten uit vandaan tovert. Tenslotte is in de keukenruimte een openslaande deur naar de achtertuin te vinden.

In de hal is de badkamer te vinden. Deze is eenvoudig en functioneel ingedeeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Meer heb je in principe niet nodig voor een frisse start van de dag!

Voor mensen met groene vingers aan hun rechterhanden is deze tuin een heerlijke bijkomstigheid. Het heeft ook weer afwerking nodig, maar met zijn zonnige ligging en goede afmeting is er een prima basis gelegd. Ook vind je hier een eigen achterom en een stenen schuur met genoeg ruimte voor de fietsen en het tuinmeubilair. Nadat je de tuin geheel naar eigen smaak hebt aangelegd, plof je neer in je gezellige zithoek met een koud drankje; je hebt het verdiend!

Bijzonderheden
- Erfpacht afgekocht tot 31-12-2061;
- Appartementsrecht;
- Servicekosten € 96.00 per maand (incl. opstalverzekering en servicekosten)
- Eenmalige toetredingskosten VVE € 90.75
- Energielabel aanwezig;
- Bewoning voor eigen gebruik (enige uitzondering is als ouders voor een eigen kind kopen);
- Niet zelfbewoningsclausule;
- Ouderdomsclausule;
-Anti-speculatiebeding , termijn van 3 jaar;
- Voormalige huurwoning;
- Project notaris, Lubbers en Dijk notarissen;
- Oplevering kan snel, de woning is reeds leeg;
- De fundering is maximaal belast, eventuele uitbouw is niet mogelijk.

Locatie
De woning is gelegen in het karakteristieke "Betondorp". De wijk is ruim opgezet met veel groen in de vorm van tuinen, plantsoenen en hofjes. Een buurt in het Amsterdamse stadsdeel Oost die werd gebouwd tussen 1923 en 1925. Omdat voor het eerst veel beton werd toegepast bij de bouw van de woningen, ging het in de volksmond al snel Betondorp heten. Ook het voorzieningenniveau is prima voor elkaar. Een ruim winkelaanbod aan de Middenweg, het nabijgelegen Christiaan Huygensplein en het geheel nieuwe Oostpoortgebied. Een diversiteit van cafés en restaurants, sportfaciliteiten, Park Frankendael en een openbare bibliotheek maken het compleet.

De ligging is zeer gunstig. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer is uitstekend. Zo zijn er in het stadsdeel maar liefst drie NS stations en diverse tram- en buslijnen. Met eigen vervoer maakt de nabijheid van diverse uitvalswegen en de ring A-10 het centrum van Amsterdam of de snelweg binnen no time bereikbaar.

Lees meer

Woningen in de buurt