Montfoorthof 99

 • Wijk Zuidoost
 • Type Appartement bovenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 199.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement bovenwoning
 • Bouwjaar 1976
 • Woningoppervlakte 114 m²
 • Aantal kamers 5
 • Prijs € 199.000,- k.k.
 • Status Te koop
 • Garage Ja
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Fantastisch vijf-kamerappartement met een woonoppervlakte van ca. 114 m² gelegen op de derde en tevens bovenste verdieping van een goed onderhouden complex. De woning beschikt onder andere over riante woonkamer met een half open keuken, een ruim balkon, een nieuwe badkamer en maar liefst vier slaapkamers. Op de begane grond is er de beschikking over een individuele (fietsen-)berging. Het goed onderhouden complex wordt beheerd door een actieve en professionele vereniging van eigenaren en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald tot 1 maart 2058.

Goed wonen in Senso!
Goed en betaalbaar wonen in een groene omgeving en genieten van alle gemakken van Amsterdam? Dat kan in Holendrecht!
Deze woonwijk heeft de uitstraling van een wijk uit de jaren 70. Veel groen en weinig hoogbouw. Zo is Holendrecht een kleurrijke wijk geworden met bewoners die hier vaak langdurig en naar tevredenheid wonen. In het vernieuwde winkelcentrum Holendrecht is er een scala aan winkels. Tevens is er een buurtcentrum, een basisschool en een gezondheidscentrum.

Het beste uit twee werelden
Vanuit Holendrecht ben je binnen een paar minuten in het heerlijke centrum van de stad. Naast stadse voordelen om de hoek, biedt Holendrecht juist veel groen en ruime parkeergelegenheden. Je bent op loopafstand van het metrostation Holendrecht evenals het NS treinstation. Hier zijn ook haltes van diverse stads- en streekbussen. Met de auto rijd je in enkele minuten op de A2, A9 of A10! Op fietsafstand vind je de Gaasperplas, waar diverse watersport en picknick mogelijkheden zijn.
In die zin biedt de wijk het beste uit twee werelden: een groene oase van rust met de drukte van de stad om de hoek!

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree; brievenbussen; trappenhuis en bergingen
Derde verdieping:
Entree; hal; twee slaapkamers aan de voorzijde; riante woonkamer; half open keuken voorzien van Bruynzeel keukenblok en toegang tot het balkon; balkon gelegen op het Oosten; nieuwe badkamer met douche en wastafel; separaat toilet met fontein; twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde waarvan één met een aansluitende berging/inloopkast.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1976
* Erfpachtcanon vooruitbetaald tot 1 maart 2058
* Woonoppervlakte ca. 114 m²
* Servicekosten € 129,06 per maand
* Eenmalige toetredingskosten VVE € 175,- incl. BTW
* Warm water en verwarming middels individuele cv-ketel (Intergas HR, 2007).
* Bij deze woning is een door verkoper vastgestelde projectnotaris van toepassing
* Verkoop enkel voor eigen bewoning of bewoning door kind(eren) als zijnde hoofdverblijf.
* Per direct beschikbaar!

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt