Verkocht o.v.

Montfoorthof 108

 • Wijk Zuidoost
 • Type Appartement benedenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 157.500,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement benedenwoning
 • Bouwjaar 1976
 • Woningoppervlakte 72 m²
 • Aantal kamers 2
 • Prijs € 157.500,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Ja
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Op de begane grond van een keurig complex is dit praktisch ingedeelde twee-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 72 m²) met een riante achtertuin van bijna 40 m², welke is gelegen op het noorden. De woning beschikt over een lichte woonkamer met toegang naar de achtertuin en een half open (casco) keuken, welke toegang heeft naar de voortuin. Er is een nieuwe badkamer, een nieuw separaat toilet en een ruime slaapkamer. Tevens zijn alle wanden nieuw gestuukt is het plafond fris gewit. Aan de voorzijde van de woning in de voortuin is er een individuele (fietsen)berging. Het goed onderhouden complex wordt beheerd door een actieve en professionele vereniging van eigenaren en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald tot 1 maart 2058.

Goed wonen in Senso!
Goed en betaalbaar wonen in een groene omgeving en genieten van alle gemakken van Amsterdam? Dat kan in Holendrecht!
Deze woonwijk heeft de uitstraling van een wijk uit de jaren 70. Veel groen en weinig hoogbouw. Zo is Holendrecht een kleurrijke wijk geworden met bewoners die hier vaak langdurig en naar tevredenheid wonen. In het vernieuwde winkelcentrum Holendrecht is er een scala aan winkels. Tevens is er een buurtcentrum, een basisschool en een gezondheidscentrum.

Het beste uit twee werelden
Vanuit Holendrecht ben je binnen een paar minuten in het heerlijke centrum van de stad. Naast stadse voordelen om de hoek, biedt Holendrecht juist veel groen en ruime parkeergelegenheden. Je bent op loopafstand van het metrostation Holendrecht en het treinstation. Hier zijn ook haltes van diverse stads- en streekbussen. Met de auto rijd je in enkele minuten op de A2, A9 of A10! Op fietsafstand vind je de Gaasperplas, waar diverse watersport en picknick mogelijkheden zijn.
In die zin biedt de wijk het beste uit twee werelden: een groene oase van rust met de drukte van de stad om de hoek!

Indeling:
Gemeenschappelijke entree; brievenbussen; trappenhuis en bergingen.
Entree; hal met meterkast en inpandige berging; woonkamer met half open keuken (casco); riante slaapkamer aan de achterzijde van de woning; nieuwe badkamer voorzien van douche, wastafel, wasmachineaansluiting en een separaat toilet.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1976
* Erfpachtcanon vooruitbetaald tot 1 maart 2058
* Woonoppervlakte ca. 72 m²
* Servicekosten € 92,65 per maand
* Eenmalige toetredingskosten VVE € 175,- incl. BTW
* Warm water en verwarming middels individuele cv-ketel (Intergas, 2007)
* Bij deze woning is een door verkoper vastgestelde projectnotaris van toepassing
* Verkoop enkel voor eigen bewoning of bewoning door kind(eren) als zijnde hoofdverblijf.
* Per direct beschikbaar!

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt