Kamillestraat 6

 • Wijk Noord
 • Type Hoekwoning eengezinswoning
 • Corporatie Ymere
€ 199.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Hoekwoning eengezinswoning
 • Bouwjaar 1929
 • Woningoppervlakte 61 m²
 • Aantal kamers 4
 • Prijs € 199.000,- k.k.
 • Status Te koop
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Starters opgelet! Ben jij een handige doe-het-zelver en ben je op zoek naar een nieuw thuis? Dan hebben wij goed nieuws!

Deze hoekwoning is nog geheel naar eigen wensen en behoeftes in te richten/delen. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwe vloeren, een fris kleurtje op de wanden en een nieuwe keuken/badkamer/toilet. Wanneer je groots wilt verbouwen zou je een open keuken, een aanbouw of openslaande deuren naar de tuin kunnen realiseren.

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken en heb je zin in een uitdaging? Pak deze kans dan met beide handen aan!

Indeling
Begane grond: vanuit het halletje met het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping heb je toegang tot de woonkamer. Deze is door het grote raam aan de voorkant aangenaam licht en in de hoek zit een schouw voor een open haard. Met enkele ingrepen en een beetje aandacht tover je deze ruimte binnen de kortste keren om tot een heerlijke ruimte om te vertoeven.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken en een aparte kamer. Je dient een nieuwe keuken te plaatsen maar het voordeel hiervan is, is dat je deze helemaal naar eigen smaak kunt uitkiezen. Dus in de opstelling, stijl en kleur die jij mooi vind!

Eerste verdieping: overloop met twee ruime en één kleinere slaapkamer. Ook deze ruimtes kunnen wel een aai over de bol gebruiken en dienen in een modern jasje gestoken te worden.

Boven ligt ook de badkamer. Deze is voorzien van een douche en een wastafel.

Zolder: via de vlizotrap bereik je deze verdieping. De zolder is deel bevloerd en voor gebruik zal deze vloer eerst verstevigd moeten worden.

Tuin
Er is een zonnige voortuin waar je heerlijk kunt genieten en achter ligt de diepe tuin met aangebouwde schuur waarin je alle gebruikelijke spullen zoals het tuingereedschap kunt opbergen.

Bijzonderheden:
- het betreft een zgn. kluswoning
- cv-ketel, merk Intergas uit 2011;
- er zijn richtlijnen voor het buitenonderhoud;
- bouwjaar ca. 1929;
- woonoppervlakte ca. 61 m2 (exclusief de zolder);
- erfpacht afgekocht tot 1 juli 2063.
- gratis parkeren op de openbare weg;
- bewoning voor eigen gebruik, m.u.v. de ouder/ eigen kind situatie;
- voormalige huurwoning: vaste notaris is Spier en Hazenberg;
- oplevering per direct;
- energielabel aanwezig;
- de ouderdoms- en zelfbewoningsclausule zal in de akte worden opgenomen.

Locatie
De Bloemenbuurt (Floradorp) ligt gunstig t.o.v. openbaar vervoer en Ringweg A-10. Verder wordt de Noord-Zuid lijn in de nabijheid ontwikkeld. Buurtwinkels en Boven 't Y winkelcentrum in de directe omgeving. Stadsdeel Noord beschikt over diverse scholen. Er zijn diverse pontverbindingen naar het Centraal Station. Amsterdam-Noord staat regelmatig in het nieuws door alle positieve ontwikkelingen!

Lees meer

Woningen in de buurt