Verkocht

Juliana van Stolbergstraat 49 I

 • Wijk West
 • Type Appartement Portiekflat
 • Corporatie Ymere
€ 250.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement Portiekflat
 • Bouwjaar 1937
 • Woningoppervlakte 56 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 250.000,- k.k.
 • Status Verkocht
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Ja

Woningomschrijving

Wil jij ook zo graag in Merkelbach wonen, maar dan wel in een woning die helemaal af is? In Merkelbach is deze kant-en-klare woning beschikbaar gekomen voor de verkoop.

Het appartement is uitsluitend te bezichtigen op de navolgende dagen:

***woensdag 17 mei 2017 van 16.30 – 17.30 uur***
***vrijdag 19 mei 2017 van 9.00 – 10.00 uur***

Je hoeft in deze woning niet meer zelf te klussen, maar alleen nog maar de muren te sausen, behangen en/of te stuken, een vloertje leggen en off you go! Klaar om te verhuizen naar jouw nieuwe woning in Merkelbach?

Leven in de meest gewilde wijk van Nederland
Merkelbach ligt aan de Louise Colignystraat, Bestevaerstraat en Juliana van Stolbergstraat in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand. Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z'n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is? Zou het niet te gek zijn om hier een appartement te bemachtigen wat je helemaal zelf kunt indelen en afwerken zoals jij dat wilt?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffie tentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko's. Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Indeling
Via het fraaie en monumentale trappenhuis bereik je de woning op de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot de verschillende vertrekken. Een royale woonkamer gelegen aan de straatzijde met een charmant Frans balkon. De dichte keuken is voorzien van een nieuw keukenblok. Het balkon is bereikbaar via zowel de keuken als de slaapkamer en heeft uitzicht op de binnentuin. De twee slaapkamers zijn goed van formaat en praktisch ingedeeld. De grootste slaapkamer geeft eveneens toegang tot een handige wasruimte waar tevens de nieuwe cv-ketel is geplaatst.
De hal geeft verder nog toegang tot een moderne badkamer die beschikt over een inloopdouche en wastafel, een separaat toilet met fonteintje, een bergkast en de meterkast.
In de onderbouw is er een ruime privé (fietsen)berging van circa 8 m².

Bijzonderheden
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon is afgekocht tot 16-02-2066.
- Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen.
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR EEN VIRTUELE TOUR DOOR DE WONING!

Lees meer

Woningen in de buurt