Insulindeweg 332

 • Wijk Oost
 • Type Appartement bovenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 235.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement bovenwoning
 • Bouwjaar 1983
 • Woningoppervlakte 40 m²
 • Aantal kamers 2
 • Prijs € 235.000,- k.k.
 • Status Te koop
 • Garage Ja
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

OPEN HUIS
Donderdag 24 januari 2019 van 16.00 tot 17.00 uur. Kom vrijblijvend langs!

Rustig en toch zeer centraal gelegen twee-kamer appartement op de vierde verdieping met balkon. Het appartement heeft een oppervlakte van 40 m2.

Omgeving

Het appartement bevindt zich in het stadsdeel Oost. Het heeft een centrale ligging nabij het Javaplein, het Tropenmuseum en de Dappermarkt. Ook winkels en horeca- en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand bereikbaar. Op loopafstand van het appartement vindt u maar liefst twee parken: het Flevopark (met zwembad) en het Oosterpark. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van openbaar vervoer voorzieningen waaronder NS station Muiderpoort, diverse tramlijnen en bussen. ook de Ring A-10 is goed en snel bereikbaar. Parkeren middels vergunning.

Indeling

Begane grond: gemeenschappelijke afgesloten entree met brievenbussen, trappenhuis en met toegang tot de bergingen.
Vierde verdieping: Via een gedeelde hal met toegang tot de meterkast bereikt u het entree van de woning. Via het entree met bergkast is de slaapkamer en de woonkamer bereikbaar. Slaapkamer van goed formaat gelegen aan de voorzijde van de woning. Woonkamer met toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met bovenkasten, tevens is hier de c.v. gevestigd. In de keuken is tevens de aansluiting voor (vaat)wasmachine. De keuken biedt toegang tot de badkamer, de badkamer is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel. Het balkon gelegen op het noorden is te bereiken vanuit de woonkamer en vanuit de slaapkamer. Het appartement beschikt over een separate berging op de begane grond.

Kenmerken

- Bouwjaar ca 1983;
- Woonoppervlakte ca 40 m²;
- Oplevering in overleg;
- De erfpacht is afgekocht tot 31 augustus 2031;
- Verwarming en warm water via c.v. ketel (Intergas 2007);
- De woning is voorzien van dubbele beglazing;
- De servicekosten bedragen € 67,16 per maand;
- Het transport gaat via projectnotaris Van Doorne;
- Verkoop voor eigen bewoning als zijnde hoofdverblijf, hiervoor wordt een clausule met kettingbeding in de koopakte opgenomen;
- Er is een anti-speculatiebeding van toepassing;
- Verkoper beschikt t.a.v. het verkochte over een energieprestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen.

Voorrang aan doorstromers

Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt