Verkocht o.v.

Het Hoogt 474

 • Wijk Noord
 • Type Appartement bovenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 265.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement bovenwoning
 • Bouwjaar 1968
 • Woningoppervlakte 70 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 265.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Ja
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

OPEN HUIS
Dinsdag 8 januari van 16.00 tot 17.00 uur of
Vrijdag 11 januari van 16.00 tot 17.00 uur.

Heerlijk ruim appartement met twee slaapkamers en zonnig balkon op het zuidwesten met uitzicht op groen. De woning is voorzien van nieuw sanitair, casco keuken en twee bergingen. Het appartement is bereikbaar via een portiek welke toegang geeft tot slechts drie appartementen.

Omgeving

De ligging is gunstig, op loopafstand van het winkelcentrum Boven 't Y en winkelcentrum Waterlandplein. De parkachtige omgeving heeft veel groen en water. De bereikbaarheid is uitstekend: op loopafstand zijn er diverse busverbindingen en de noord/zuid-lijn. Met de auto is ring A10 is een paar minuten te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de omgeving beschikbaar. Voor bewoners is een parkeervergunning mogelijk.

Het appartement is gelegen in blok G van het Plan van Gool, waarbij alle appartementen vrij uitzicht hebben over water en groen. het Plan van Gool is in de jaren 60 ontworpen onder de architectuur van architect Van Gool, waarbij de gebouwen een unieke mix van galerij- en portiekflats zijn geworden. Het complex is grondig gerenoveerd, waarbij het huidige ontwerp zoveel mogelijk in stand is gehouden. Onder andere zijn de puien vervangen en is een nieuw verwarmingssysteem geplaatst.

Indeling

Begane grond: vernieuwde afgesloten centrale entree met lift, trappenhuis en brievenbussen.
Derde verdieping: vanuit de portiek heeft u toegang tot het trappenhuis naar de woning en de meterkast. Entree, hal met toilet, inpandige berging en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met toegang tot het balkon. De aangrenzende keuken is casco en naar eigen smaak in te delen. De twee slaapkamers hebben toegang tot het balkon op het zuidwesten met uitzicht over groen. De gemoderniseerde badkamer heeft een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Er is een priveberging op de begane grond.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1969;
- Woonoppervlakte ca 70 m2;
- Oplevering kan snel, uiterlijk 31-12-2018;
- Verwarming en warm water door middel van blokverwarming;
- Dubbele beglazing HR++ en nieuwe kozijnen;
- Energiezuinig door lage temperatuurverwarming en zonnepanelen;
- Het transport gaat via projectnotaris Lubbers en Dijk;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 november 2063;
- Maandelijkse servicekosten € 126,15
- Verkoop voor eigen bewoning als zijnde hoofdverblijf, hiervoor wordt een clausule met kettingbeding in de koopakte opgenomen;
- Er is een anti-speculatiebeding van toepassing;

Voorrang aan doorstromers

Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Meer informatie over doorstromen vindt u op onze website www.eigenhaard.nl/doorstromen.

Disclaimer

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.Lees meer

Woningen in de buurt