Verkocht o.v.

Het Hoogt 404

 • Wijk Noord
 • Type Appartement bovenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 180.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement bovenwoning
 • Bouwjaar 1969
 • Woningoppervlakte 54 m²
 • Aantal kamers 2
 • Prijs € 180.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Ja
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

In het recent gerenoveerde Blok G van het Plan van Gool ligt op de derde etage dit leuke twee-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 54m²) met een balkon op het zuiden. De woning beschikt over een ruime woonkamer met aansluitend de halfopen keuken, een badkamer, separaat toilet en een ruime slaapkamer. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald tot en met 15-11-2063. Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Omgeving:
Het Plan van Gool is gelegen in het centrum van Amsterdam Noord, pal naast het winkelcentrum Boven ’t Y, maar wel omgeven door een prachtige parkachtige omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend. Op loopafstand zijn er diverse busverbindingen en in de toekomst wordt dit nog uitgebreid met een halte van de Noord-Zuid lijn. Binnen vijf minuten is de Ring A10 bereikbaar en voor de auto zijn er voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden beschikbaar (vergunning via parkeerbeheer. Voor zover bekend is er momenteel geen wachtlijst).

Het complex:
Blok G is gelegen aan het rand van het Plan van Gool, waarbij alle appartementen vrij uitzicht hebben over water en groen. Het Plan van Gool is in de jaren 60 ontworpen onder de architectuur van architect van Gool waarbij de gebouwen een unieke mix van galerij- en portiekflats zijn geworden. Momenteel worden de complexen grondig gerenoveerd (De renovatie van Blok G is reeds klaar) waarbij het huidige ontwerp zoveel mogelijk in stand wordt gehouden. Onder andere worden alle puien vervangen (inclusief HR++ glas), de dakbedekking wordt vernieuwd, wordt er een nieuw verwarmingssysteem geplaatst en worden de gemeenschappelijke ruimtes en liften aangepakt.

Indeling:
Begane grond:
Berging. Centrale entree; brievenbussen; lift; trappenhuis.

Derde etage:
Galerij; gezamenlijke entree; portaal; berging; entree van de woning; hal; separaat toilet; royale woonkamer met toegang tot het balkon; halfopen keuken; slaapkamer aan de achterzijde met toegang naar het balkon; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; zonnig balkon gelegen op het westen en met uitzicht over groen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969
- Woonoppervlakte ca. 54 m²
- Servicekosten € 101,79 per maand
- Erfpachtcanon langdurig vooruitbetaald tot en met 15-11-2063
- Eenmalige toetredingskosten V.V.E. van € 175,- (incl. btw)
- Warm water en verwarming middels blokverwarming (bemeterd)
- Bij deze woning is een door de verkoper vastgestelde projectnotaris van toepassing
- Eigen (fietsen-) berging op de begane grond
- Oplevering kan per direct

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt