Verkocht o.v.

Grote Beerstraat 30

 • Wijk Noord
 • Type Rijwoning eengezinswoning
 • Corporatie Ymere
€ 275.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Rijwoning eengezinswoning
 • Bouwjaar 1921
 • Woningoppervlakte 70 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 275.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Zoek jij een fijne woning met volledige uitbouw in een leuke buurt in Amsterdam Noord? Is een zonnig voortuintje en achtertuin voor jou een must? Dan introduceren wij graag de Grote Beerstraat 30; een prima tussenwoning van ca. 69m2 (exclusief zolder). Deze voormalige huurwoning is eind jaren 1990 geheel gerenoveerd, waardoor je profiteert van een solide basis. En dat alles in het gezellige Tuindorp Oostzaan, waar je dorps wonen kunt combineren met het stadse van Amsterdam!

Maak snel een afspraak voor bezichtiging!

Indeling

Begane grond

Je stapt de woning binnen via de entree, waar je de meterkast en de trapopgang vindt. Vanuit hier stap je de woonkamer binnen. Hier is het direct genieten van het fijne daglicht dat hier binnenvalt. Met de nodige afwerking wordt dit dé plek waar het dagelijks leven zich zal afspelen. Welke kleur zie jij hier graag aan de muur?

In de woonkamer heb je ook toegang tot een klein halletje onder de trap, waar je bergruimte en toegang tot het separate toilet met fonteintje hebt.

Achter in de kamer is een uitbouw met de keuken. Door een praktische indeling is hier een eenvoudig doch compleet keukenblok geplaatst, met een rechte opstelling en nette betegelde achterwand. Vanuit de keuken stap je de tuin in.

Niets is fijner dan thuis komen na een dag werken, de deur open te zetten en even met een koud drankje in je hand buiten in je eigen tuin uit te blazen. Hier kan dat gewoon. Zet een lekkere stoel neer en geniet van de buitenlucht!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je twee goed bemeten slaapkamers. Deze zijn ieder voorzien van een groot raam waardoor er veel licht binnenvalt. Met een frisse vloer, moderne wandafwerking en jouw slaapmeubels naar keuze worden dit heerlijke, rustgevende slaapvertrekken!

De badkamer is eenvoudig en komt met een wastafel, douche, toilet en aansluitingen voor het witgoed. Ook is er een ventilatieraam aanwezig.

Via de overloop heb je middels een vlizotrap toegang tot de zolderruimte welke deels bevloerd is.

Bijzonderheden
- ER ZIJN RICHTLIJNEN VOOR HET BUITENONDERHOUD;
- Beschermd stads- dorpsgezicht;
- Bouwjaar ca. 1925. De woning is ca. 25 jaar geleden geheel gerenoveerd;
- Fundering op een betonplaat;
- Woonoppervlakte ca 69m2;
- Erfpacht afgekocht tot 30 november 2063;
- Stenen berging op het middenterrein;
- Gratis parkeren op de openbare weg;
- Centrale verwarming,
- Bewoning voor eigen gebruik, m.u.v. de ouder/kind situatie;
- Voormalige huurwoning: vaste project notaris, Lubbers en Dijk te Amsterdam;
- Oplevering per direct;
- Ouderdoms-/zelfbewoningsclausule en anti-speculatiebeding met een termijn van 3 jaar van toepassing.

Locatie
Tuindorp-Oostzaan is een zeer authentieke buurt in Amsterdam Noord, een rustige buurt met een sterk sociaal karakter. Wonen in een dorp met de voordelen van de grote stad. Vervoer, uitgaan, winkelen, alles is mogelijk! Amsterdam Noord wordt steeds meer op de kaart gezet: activiteiten op het NDSM-terrein, hippe horeca, veel nieuwbouw. Kortom; een stadsdeel in ontwikkeling. Gewoon een fijne plek om te wonen. Wij laten het je graag zien.

Lees meer

Woningen in de buurt