Verkocht o.v.

Goudsbloemstraat 203 A

 • Wijk Centrum
 • Type Appartement Benedenwoning
 • Corporatie Ymere
€ 280.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement Benedenwoning
 • Bouwjaar 1905
 • Woningoppervlakte 44 m²
 • Aantal kamers 2
 • Prijs € 280.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Nee
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Te koop op een heerlijke plek midden in de bruisende stad. In een charmant complex bestaande uit drie panden, aan de Goudsbloemstraat, zijn er nog 3 gerenoveerde appartementen beschikbaar voor de verkoop. De woningen zijn tweekamerappartementen met een woonoppervlakte variërend tussen de 43 - 48 m² en hebben een uitstekende ligging ten opzichte van de bruisende stad en het Westerpark. De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht.

De woningen zijn bereikbaar via een gemeenschappelijk trappenhuis waarbij de trappen zijn vernieuwd en voorzien van bekleding. Achter de voordeuren schuilen fraai gerenoveerde appartementen met nieuwe badkamers en installaties. Alle gebruikelijke aansluitingen als gas, water en elektra. In de keuken zijn afgedopte leidingen aanwezig. De koper dient zelf nog een keuken te plaatsen. Alle woningen beschikken over een modern en fraai betegelde badkamer met wastafel, douche en (handdoek)radiator. Tevens beschikken de woningen over een separaat toilet met hangtoilet en fonteintje. In de technische ruimten zijn nieuwe HR cv-ketels geplaatst. Er zijn woningen met balkons, kleine stadstuin en zelfs met een gezellig dakterras. De indeling per woning wordt weergegeven op de verschillende plattegronden.

De afwerking is super! De fundering van het pand is door de verkoper vernieuwd en de voor- en achtergevel zijn hersteld. De woningen zijn verder goed geïsoleerd. De houten kozijnen zijn hersteld en opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe inhaakkozijnen met isolatieglas en in de appartementen zijn nieuwe cv-installaties en radiatoren geïnstalleerd. De wanden worden sausklaar opgeleverd. Een koper dient naast de keuken alleen de wanden te schilderen en een vloer te leggen en kan vervolgens plezierig gaan wonen aan de Goudsbloemstraat!

Buurt
De markt op de Lindengracht en Noordermarkt, de fijne speciaalzaken en boetiekjes op de Haarlemmerdijk, een filmpje pakken bij de Movies of een hapje eten bij één van de vele fijne restaurants in de Jordaan; alles is hier op loopafstand. Centraal Station is gelegen op 10 minuten loopafstand, bus 18 en 21 en tram 3 hebben een halte op de Marnixstraat en bus 22, 748 en 753 hebben een halte op Tussen de Bogen en via de S103 ben je binnen een paar minuten op de Ring Amsterdam. Qua parkeren valt dit stukje onder 'Centrum 2 Jordaan/Grachtengordel', voor een actuele stand m.b.t. de wachtlijst voor een parkeervergunning verwijzen wij naar de website van de gemeente Amsterdam.

De verschillende woningen kunnen op afspraak worden bezichtigd.

Voor nadere informatie, ontvangst van biedingsformulieren en dergelijke kun je contact opnemen met het verkopende makelaarskantoor. De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.

De huidige aanmelding betreft Goudsbloemstraat 203 A
Via het gemeenschappelijk trappenhuis betreedt men de entree op de begane grond. De hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. Aan de zonnige achterzijde ligt de woonkamer met open keuken en toegang tot een heerlijke tuin. Aan de straatzijde ligt de goed bemeten slaapkamer. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Het separaat toilet is uitgevoerd met een zwevend closet en fonteintje. Naast een meterkast beschikt de woning ook nog over een stookruimte waar de cv-ketel en mechanische ventilatie is geplaatst. Tevens is hier een aansluiting voor de wasmachine.

Er kunnen enkele foto's zijn die niet van dit specifieke appartement zijn. Deze dienen ter visualisatie.

Bijzonderheden samengevat:
- De woningen zijn volledig gerenoveerd
- Erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam, de canon is afgekocht tot 01-01-2067
- Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)

Lees meer

Woningen in de buurt