Verkocht o.v.

Fokkezeil 135

 • Wijk Noord
 • Type Appartement benedenwoning
 • Corporatie Eigen Haard
€ 189.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement benedenwoning
 • Bouwjaar 1976
 • Woningoppervlakte 76 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 189.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Ja
 • Tuin Ja
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Royaal en praktisch ingedeeld drie-kamerhoekappartement (woonoppervlakte ca. 76 m²) gelegen op de begane grond in een goed onderhouden complex in de Banne in Amsterdam Noord. Het appartement beschikt over een riante achtertuin op het zuiden; twee goed bemeten slaapkamers; ruime woonkamer met een casco keuken; badkamer met ligbad; nieuw separaat toilet en een individuele (fietsen) berging. In de woning zijn alle wanden strak gestuukt. De actieve Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald tot en met 15 augustus 2060.

De omgeving
Door de centrale ligging kunt u van vele voorzieningen gebruik maken in de directe omgeving. Voor het winkelen en de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkelcentrums De Banne of Boven ’t IJ. Voor recreëren gaat u naar het Twiske park of u kunt lekker sporten op het sportpark de Banne.
Met het openbaar vervoer of de auto kunt u alle kanten op. Zo bent u in een paar minuten op de A10 richting het centrum of Purmerend/Amersfoort.

Het complex
De 2 tot 5 kamerwoningen zijn verdeeld over 4 woonlagen. De woningen op de begane grond hebben een tuin en de woningen op de verdiepingen een riant balkon. Alle woningen zijn voorzien van een individuele Cv-installatie en hebben dubbel glas. Via een intercom is de centrale toegangsdeur te openen. In de onderbouw zijn de bergingen welke in eigendom worden meegeleverd.

Indeling
Begane grond;
Centrale entree; brievenbussen; trappenhuis; bergingen
Entree woning; hal; twee ruime slaapkamers gelegen aan de voorzijde; badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting; nieuw separaat (zwevend) toilet met fontein; lichte woonkamer met toegang tot de tuin die op het zuiden ligt; open keuken(casco).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1976
- Woonoppervlakte ca. 76 m²
- Servicekosten bedragen € 99,42,- per maand
- Erfpacht canon is langdurig vooruitbetaald tot en met 15 augustus 2060
- Eenmalige toetredingskosten V.V.E. van € 175,- (incl. btw)
- Warm water en verwarming middels individuele cv ketel (Intergas HR, 2005)
- Bij deze woning is een door de verkoper vastgestelde projectnotaris van toepassing
- Verkoop enkel voor eigen bewoning of bewoning door kind(eren) als zijnde hoofdverblijf
- Individuele (fietsen)berging op de begane grond
- Oplevering kan snel

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees meer

Woningen in de buurt