Bentinckstraat 24 II

 • Wijk West
 • Type Appartement Appartement
 • Corporatie Rochdale
€ 275.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement Appartement
 • Bouwjaar 1899
 • Woningoppervlakte 40 m²
 • Aantal kamers 2
 • Prijs € 275.000,- k.k.
 • Status Te koop
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

Licht en praktisch ingedeeld 2-kamer appartement, gelegen in de populaire Westerparkbuurt.

Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, maar waar u ook rust en natuur dichtbij huis heeft? Dan is dit de ideale woning! Het Westerpark biedt de perfecte combinatie van de geneugten en diversiteit van de stad, ligt op loopafstand van de Jordaan en is tegelijkertijd een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10).

In de omgeving van de Bentinckstraat vindt u gezellige buurtkroegjes, restaurants en niet te vergeten de Westergasfabriek. Maar ook in de vlakbij gelegen Jordaan en Haarlemmerdijk zijn tal van uitgaansgelegenheden zoals eetcafés en restaurants met gerechten uit bijna alle denkbare keukens, sfeervolle bars en enkele spraakmakende clubs. Het publiek is een diverse mix van studenten, kunstenaars, hoogopgeleiden en de gewone man.

Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 naar Centraal Station in 5 minuten, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf fietsminuten afstand. In de omgeving zijn diverse gezellige winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Met het Westerpark in de buurt is er volop ruimte voor sport en recreatie te midden van de natuur: u kunt er wandelen en met mooi weer lekker picknicken. Op ruime grasvelden kan gevoetbald worden en op de openbare tennisvelden slaat u gratis een balletje. Verder biedt het stadsdeel een sportpark, twee sportcentra en een verwarmd buitenzwembad.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis. Entree van het appartement op de tweede verdieping. Bij binnenkomst komt u binnen in de L-vormige woonkamer waar tevens een eethoek kan worden gecreëerd. De verrassend ruime woonkamer heeft een prettige lichtinval door de drie grote raampartijen. De keuken is gelegen aan de woonkamer. In de midden van het appartement bevindt zich de kast met mechanische ventilatie, C.V.-installatie, wasmachine-aansluiting en een separaat toilet. Via de woonkeuken komt u in de slaapkamer. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich het balkon op het noordwesten en de badkamer met wastafel en douche.

Bovenverdieping:
Deze woning beschikt over een grote berging van ca. 9 m² op de bovenste etage.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 40 m²;
- Balkon aan de achterzijde gelegen op het noordwesten;
- Ruime berging op de bovenverdieping ca. 9 m²;
- VvE bijdrage circa EUR 67,- per maand (2017);
- Actieve VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- C.V.-ketel Intergas HR 2017;
- Geheel dubbel glas;
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-09-2053;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Oplevering in overleg.

Lees meer

Woningen in de buurt