Verkocht o.v.

Ben Viljoenstraat 27

 • Wijk Oost
 • Type Appartement benedenwoning
 • Corporatie Ymere
€ 275.000,- k.k.

Kenmerken

 • Soort woning Appartement benedenwoning
 • Bouwjaar 1950
 • Woningoppervlakte 53 m²
 • Aantal kamers 3
 • Prijs € 275.000,- k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Balkon Nee

Woningomschrijving

In de zeer populaire woonwijk Transvaalbuurt hebben wij dit leuke 3-kamerappartement in de verkoop. In de directe omgeving vind je veel hippe horeca en het geheel vernieuwde Oosterpark. Met de fiets is het centrum binnen 5 minuten bereikbaar! Bus, metro en trein zijn om de hoek te vinden.

Deze voormalige huurwoning is gedateerd, maar heel erg netjes bewoond geweest. Deze benedenwoning heeft een buitengewoon grote achtertuin.

Indeling

Appartement: entree via het nette trappenhuis. Je komt binnen in de hal. Hier tref je de meterkast en krijg je toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer is dankzij het grote raam aan de voorzijde heerlijk licht. Er is hier voldoende ruimte voor een lekkere zithoek en een gezellig eettafel. Met wat moderne wand- en vloerafwerking leg je de ideale basis voor elke interieurstijl.
De gesloten keuken heeft toegang tot de tuin. De keuken is momenteel eenvoudig uitgevoerd met een keukenblok, maar de ruimte verleent zich prima om hier nog alle kanten mee op te gaan. Kies een keuken in de kleur, opstelling en met de inbouwapparatuur die jij wenst!
Er bevinden zich twee slaapkamers in de woning. De lichte slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde, hebben een prima afmeting en zijn voorzien van een vaste kast.
Evenals de keuken is ook de badkamer eenvoudig. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Dit is in principe alles wat je nodig hebt op jezelf even lekker op te frissen. Het toilet is een separate ruimte die via de hal te bereiken is.
Op de vierde verdieping is er een zolderberging gelegen, voor het bergen van allerhande spullen.

Kortom, er is een top woning van te maken!

Tuin
Bij de woning komt een buitengewoon grote tuin. De tuin is aangelegd met een combinatie van bestrating en gras. Een prima plek voor kinderen om te spelen en tevens een prima plek om lekker terras te creëren. Verder staat er in de tuin ook nog een stenenberging, een veilige plaats om bijvoorbeeld je fietsen te stallen.

Kortom er is een leuke woning van te maken.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 54 m2;
- Bouwjaar omstreeks 1950;
- Erfpacht afgekocht tot 01-07-2057;
- Servicekosten € 122,99 per maand;
- Eenmalige toetredingskosten tot de VVE € 90,75;
- CV-ketel, merk intergas, al wat ouder;
- Betaald parkeren voor de deur;
- Verkoop uitsluitend aan eigenaar/bewoner met als uitzondering de zogenaamd ouder/kind situatie;
- Het is een voormalige huurwoning;
- Er is een vaste notaris, t.w. Lubbers en Dijk te Amsterdam;
- Energielabel is aanwezig.

Locatie
Het Stadsdeel: boordevol variatie, zo laat stadsdeel Oost zich het beste typeren. Monumentale parken, bijzondere buurten, moderne sportparken en architectuur.

Lees meer

Woningen in de buurt