Zuidoost Zuid Oost Centrum West Nieuw-West Noord Westpoort
Westpoort Noord Nieuw-West West Centrum Oost Zuid Zuidoost
Zuidoost Zuid Oost Centrum West Nieuw-West Noord Westpoort

West

Menig Amsterdams hart gaat harder kloppen van West. Zo charmant. Zo goed gelegen. Zo veel leuke buurten, die rijkelijk zijn bedeeld met de hotste spots. En daarom een van de populairste wijken op dit moment. Slenteren langs de Overtoom. Chillen in het Vondelpark of het Westerpark. Winkelen in de bruisende Kinkerstraat. Je onderdompelen in multiculti en hip Bos en Lommer. Hoe geef jij invulling aan je dag? De verleiding van ‘er op uitgaan’ ligt hier op de loer. De sfeer is werelds.

Even praktisch
West is bijzonder veelzijdig: van Oud-West (Vondelpark, Da Costabuurt) tot Westerpark en de ‘rijzende sterren’ Bos en Lommer en De Baarsjes. Via onder andere Overtoom en de Postjesweg is de A10 snel bereikbaar. De sfeer van het echte Amsterdam stroomt via de Rijpgracht en de Admiralengracht zo  Bos en Lommer in. Hier woon je Amsterdams en toch dicht bij de ring A10, binnen een kwartier fietsen op de Dam én ben je in dezelfde tijd op Schiphol.

Bekijk het woningaanbod in deze buurt (6)
Alle Amsterdamse corporatie koopwoningen op één plek! Begin hier gelijk met zoeken > Woningaanbod Bekijk het woningaanbod (70)

Laatste aanbod nieuwsbrief ontvangen!

Waarom een corporatie koopwoning?

  1. Kwaliteit
  2. Veilige en leefbare buurt
  3. Verkoop maakt investeren mogelijk
Lees meer